Hvordan bliver I en del af huset?

Som sagsbehandler, kommune, forælder eller ung skal I være velkommen til at sende os en mail eller ringe til husets leder Jane Duelund, for at hører om husets ånd og omgivelser.

Vi sætter altid tid af til at finde ud af, om vi er det rigtige match, hvilket betyder at alle parter skal være enige om fremtiden og mulighederne.

Visitation

Før en ung flytter ind i Elefanthuset er det vigtigt, at der er kemi mellem den unge og Elefanthusets værdier.

Derfor er det vigtigt, at den unge er underrettet om de områder, vi finder vigtige.

For at hjælpe den unge mod en hverdag med skole og daglige aktiviteter, er det derfor vigtigt, at vi har information fra sagsbehandleren.

Møde og besøg

Er der fælles kemi mellem Elefanthuset og den unge, aftaler vi et møde med en sagsbehandler, den unge og dennes forældre. Ved mødet vil jeg (Jane Duelund) og kontaktpersonen være til stede, for at vise dig rundt på stedet.

Når rundvisningen har fundet sted, vil vi fortælle om vores dagligdag og måden hvorpå vi ønsker, at du bliver en del af vores familie.

Er vi alle enige om et fremtidigt ophold i Elefanthuset, aftales yderligere instruktion ved indflytning.

Indflytning

Ved indflytning er det vigtigt for os, at du føler dig velkommen. Vi har derfor lavet en lille guidet tur rundt i byen og huset med personale og andre beboere.

Din kontaktperson vil være særlig knyttet til dig de første uger, og hun/ham vil hjælpe dig ind i alle de daglige rutiner:

Der vil altid være masser af indtryk og spørgsmål den første tid, og vi som personale står derfor til rådighed hele døgnet for at hjælpe dig på plads.