Værelser og omgivelser

Elefanthuset ligger i den lille by Undløse, på Midtsjælland. Herfra er der mulighed for at tage bus mod Holbæk og Tølløse, hvorfra der kører tog mod København og Kalundborg.

Til dagligt befinder vi os på Øvej 1 i Undløse. Her ligger huset midt i centrum af byen. 

Huset er indrettet med højt til loftet og rummelige omgivelser. Huset har 3 områder til vores unge mennesker, samt en masse plads i vores fællesområder, som vi bruger i vores dagligdag, til fødselsdage og når familien samles til vores arrangementer.

I 2015 gennemgik Elefanthuset en totalrenovering, og er derfor indrettet efter moderne og tidssvarende design.

 

De 3 områder er opdelt på følgende måde:

Stuen: Her har vi fælles køkken, toilet, stor stue, aktivitetsstue, stor spisestue, konferencerum, personalerum og kontor. Yderligere er der tilknyttet 2 store flotte værelser, hvor vi har 2 unge boende.

1.sal Øst: Her er 2 flotte rum, hvor 2 unge bor. De har stort rummeligt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. De har i omgivelserne tilknyttet et lille køkken og en stue.

1.sal Vest: Her er 4 store værelser , hvor 4 unge er boende. Her til er der vaskerum, stort badeværelse, køkken og 2 store stuer. Yderligere er der et ekstra toilet som bruges af de unge, hvis det store er optaget.

Vi sætter pris på, at den unge er med til at designe og indrette sit eget værelse. Derfor hjælper vi hinanden ved indflytningen og får skabt et design og look, der sætter et personligt præg på omgivelserne.

Udenfor huset har vi en kæmpe have med tilknyttet terrasse, bålplads og sofaområde, som vi alle gør brug af.

I alt kan der bo 8 unge i Elefanthuset, og de har mulighed for at blive en del af vores fantastiske Elefantfamilie.

Vores omgivelser gør, at vi kan tilbyde vores unge en masse forskellige aktiviteter i hverdagen. Elefanthuset har flere forskellige samarbejdspartnere, som udbyder en masse forskellige aktiviteter. Vi sætter pris på forskelligheder og forskellige interesser. Derfor støtter vi op om netop den hobby eller fritidsaktivitet, der kan motivere vores unge. Sammen finder vi en hobby, der kan skabe glæde for den enkelte.

Bostedets værdier

Elefanthusets værdier bygger på at skabe rammerne for omsorgssvigtede unge, og OmsorgTryghedNærvær og Tillid er grundpillerne i vores pædagogiske arbejde.

Vi har som mål, at du skal have mulighed for at få en hverdag med masser af oplevelser, hvor alle på stedet er med til at præge hvilken fart dagligdagens gang skal gå i.

Skolen og venner skal selvfølgelig passes og det er derfor vigtigt, at der er plads til, at vi alle kan være sammen som en stor familie.

Vi hjælper hinanden med lektier, tøjvask, oprydning, omsorg og gode snakke om dagligdagens gang.